Veteranët po i përmendin vetëm kur atdheu është në rrezik

Disa pjesëtarë të xhandarmërisë serbe, janë parë dje në fshatin Karaçevë të Kamenicës, gjë që ka shqetësuar banorët e asaj pjese.

Pas kësaj rasti ka ardhur edhe reagimet nga veteranët e UÇK-së, një veteran ka përgatitur një video duke reaguar edhe për ata që sulmojnë UÇK-në me pretendime të ndryshme, ai ka thënë se është i gatshëm gjithmonë kur është fjala për atdheun dhe ka bërë thirrje të gjithë shqipëtarëve se në këto raste të tilla duhet të jenë të bashkuar pa bërë ndonjë dallim.

Related Posts

2,108 thoughts on “Veteranët po i përmendin vetëm kur atdheu është në rrezik