Pasi që është pengë Kurti i literaturës anti amerikane, është një gjendje ta marr në qafë Kosovën

Në emisionin ‘Debat’ në RTK, është analizuar marrëveshja e Uashingtonit nga perspektiva e betejës së brendshme për pushtet duke e bërë tabelë qitjeje ambasadorin Grenell e rrjedhimisht edhe SHBA për dëmin që po i bëjnë Kosovës.

Politologu Ardian Kastrati, tha se këto që po ndodhin sot i ka thënë para mbi më shumë se një vit.
Ai tha se Kurti është një gjendje ta marr në qafë Kosovën, pasi që është pengë i literaturës anti amerikane.

“Kurti ka qenë kundër prej vitit 1999, ai ka qenë kundër Marrëveshjes së Rambujes, ai ka qenë kundër Ahtisarit, ai tani del prap kundër Grenellit, dhe del kundër Amerikës. Ai është konsistent kundër Amerikës”, tha ai sonte në RTK.

Sipas tij duhet të kuptohet se në Ballkan janë dy hemisfera, ruse dhe Amerika. “Pa ShBA-në, ne nuk jemi askush, Kosova është bërë e pavarur nga ShBA”, theksoi ai.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com