S

Ish-mjeku i OBSH-së paralajmëron: ‘Nga koronavirusi do të shpëtojnë vetëm njerëzit me këtë grup gjaku?’

Një ish mjek i OBSH që ndihmoi botën në përgjigjen kundër lisë thotë se lufta globale kundër korona do të vazhdojë për të paktën edhe 4 vjet, teksa virusi lëviz nga një vatër në tjetrën.

Dr Larry Brilliant, një epidemolog nga Kalifornia, tha për USA TODAY se vitet e ardhshme nuk do të ishin vetëm të zymta, sepse do të zhvilloheshin vaksina efektive. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Posts