S

Mua nuk më besuat se UÇK-ja ishin band kriminele por edhe Gjykata Speciale e vërtetoi

Ish këshilltari i ish kryeministrit në të Kosovës, Albin Kurtit – Shkëlzen Gashi, ka reaguar ndaj linçimeve që iu bënë këtij të fundit, pasi në emisionin Frontal të T7 akuzoi Ushtrinë Clirimtare të Kosovës.

Gashi nuk e tërhoqi deklaratën e tij por dha shpjegime duke thënë se “Unë nuk ka thënë që UCK’ja ka kryer kri me, por individë të UCK’së (keqpërdorues të uniformës së UCK’së”, ka shkruar Gashi. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Related Posts