S

E tmerrshme, një person e shkel qëllimisht me traktor qenin

Një video është përhapur në rrjetet sociale që tregon një shofer traktori duke shkelur qëllimisht një qen.

Videoja e publikuar nga Klix.ba tregon qenin duke vrapuar para traktorit, dhe personi që po e ngiste atë duke rritur shpejtësinë e tij dhe duke shkelur me dashje kafshën. Pas atij akti mizor, ai shpëtoi dhe kafsha mbeti e shtrirë e pafuqishme në rrugë. Ky akt monstruoz ka ndodhur në Rashlevo afër Graçanicës në Bosnjë e Hercegovinë. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Posts