S

Nënkryetari i Beogradit thotë se ne nuk do ta ndalonim Hotin të vinte në Preshevë dhe paralajmëron padi ndaj Kosovës

Nënkryetari i Komunës së Beogradit,Goran Vesiq,ka paralajmëruar se do të paraqesë një padi në Gjykatën e të Drejtave të Njeriut në Strasburg pasi autoritetet e Kosovës e ndaluan atë të futej në territorin e Republikës së Kosovës.

Vesiqi deklaroi se ai pret se autoritetet e drejtësisë ndërkombëtare të tregojnë nëse lejohet apo ndalohet lëvizja e njerëzve nëpër Evropë.Për TV Pink, ai theksoi se ndalimi i hyrjes së tij,të hënën,u bë me arsyetimin se ai ishte “rrezik për sigurinë”. / Ju ftojmë të hapni markentingun për pak sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Related Posts