S

Kjo Është Gjendja Shëndetësore E Lules Tani!

Ata kanë shumë ndjekës, nga të cilët kanë pasur shumë fjalë të mira, por nuk mungojnë edhe kritika.

Të dy janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Por viti 2020 ishte i keq edhe për Lulen e Lirimin, të cilët u përballë me sëmudjen e Lules, për të cilën u lutën që të shërohet çdo kush që dëgjonte dhe e njihte.

E pas disa trajtimesh në spital për muaj të tërë, Lulja është përmirësuar dhe i është kthyer rrjeteve sociale.

Related Posts