rahje në Kuvend të Kosovës në mes LDK-së dhe LVV-së

Një incident ka ndodhur pas mbledhjes së Komisionit për Punë të Jashtme, raporton Gazeta Express.Disa burime kanë bërë të ditur se pas kësaj mbledhjeje, deputeti i LVV-së, Gazmend Gjyshinca, është përfshirë në një përplasje me deputetët e LDK-së Arben Gashi dhe Kujtim Shala. Paraprakisht Shala dhe Gjyshinca kishin pasur edhe një përplasje në Komision. / … Continue reading rahje në Kuvend të Kosovës në mes LDK-së dhe LVV-së