Lajm i keq për ju që po i prisni pagat në Kosovë

Ligji për Buxhetin, i rishikuar, i miratuar të enjten në Kuvendin e Kosovës, ende nuk është proceduar në Zyrën e Presidentit për dekretim. Zyrtarë të Kuvendit të Kosovës kanë thënë për KosovaPress se ligji është në fazën e inkorporimit dhe harmonizimit të amendamenteve dhe se pas përfundimit të këtij procesi, ai do të procedohet në … Continue reading Lajm i keq për ju që po i prisni pagat në Kosovë