Panxhari dhe hudhra: Përmirëson shikimin, pastron dhjamin nga mëlçia dhe pastron plotësisht zorrën e trashë..!?

Panxhari dhe hudhra: Përmirëson shikimin, pastron dhjamin nga mëlçia dhe pastron plotësisht zorrën e trashë..!? Përzierja përgatitet shumë lehtë. Ndërsa plakemi, funksione të ndryshme trupore ngadalësohen, duke çuar në probleme të tilla si bllokimi i zorrëve dhe humbja e shikimit. Ndonjëherë yndyra mund të grumbullohet në mëlçi dhe të shkaktojë probleme që mund të dëmtojnë … Continue reading Panxhari dhe hudhra: Përmirëson shikimin, pastron dhjamin nga mëlçia dhe pastron plotësisht zorrën e trashë..!?