Tronditëse, policia serbe shfaqet në një fshat të Prishtinës

Anëtari i Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, Florim Isufi thotë se sot ka parë prezencë të policisë së shtetit të Serbisë me uniforma dhe me pushkë automatike në duar, në fshatin Makoc të Prishtinës. Përmes një postimi në Facebook, duke treguar se këtë gjë e ka para pak çastesh, ai shton … Continue reading Tronditëse, policia serbe shfaqet në një fshat të Prishtinës