Ky eshte biznismeni i pare Kosovare qe kerkon 500 puntore me rroge 1500 Euro

Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell, pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per vize nuke eshte problem, e gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri me daten 3/25/2018. Me poshte keni detajet tjera. / … Continue reading Ky eshte biznismeni i pare Kosovare qe kerkon 500 puntore me rroge 1500 Euro